Açılış Pazartesi-cumartesi 10:00-19:00
Email kaplancadir@gmail.com Telefon! +90 555 990 20 40 Telefon! +90 532 686 94 02 Ofis! 0 (312) 271 74 96

Sincanda Çadır Yapan Firmalar

5 Responses
  1. Ayhan Tan***

    Giyotin cam sistemi ve kasetli tente yaptırdık. İşi vermeden önce ziyaret ettim. Malzemeler ve işçilik çok kaliteli. Teklif aşamasından teslim aşamasına kadar çok profesyonel ve müşteri odaklı çalışıyorlar. Satış, mühendislik, imalat ve montaj mükemmel. İş yaptığım en iyi firmalardan biri.
    Kendilerine teşekkür ederim.

  2. Abdurrahman T*** SE**

    Harika işçilik, elinize emeğinize sağlık
    Ölçü alınmasından teslime kadar iletişim ve destek taleplerimizi bıkmadan karşılayan Hızır Bey ve ekibine teşekkür ederiz.

  3. Zuhal S***

    Tasarım ve imalat surecinin başından sonuna kadar siparişimle ilgilenen yardımsever, çözümcü ve güler yüzlü HAMZA beye Çok teşekkür ederim. Sonuçtan çok memnun kaldım, herkesin ellerine sağlık

  4. Ayşe Ar***

    Hızlı çözüm önerileri sunan, güvenilir ve iletişime önem veren bir firma. Birden fazla talep ettiğimiz tekliflere sabırla, yaptığımız işlere titizlikle yaklaşan Hızır Bey’e ilgisi ve alakasından ötürü hem selamlarımızı hem saygılarımızı iletiliyoruz. Çalışmalarınızın devamını diliyorum.

  5. Serhat A***

    Hamza beyin ilgisi çok güzeldi ürün zamanında getirilip kuruldu ürün hem kaliteli hemde fiyat olarak alternatiflerine oranla daha uygun kesinlikle tavsiye ederim

Bir Cevap Yazın